Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce se întâmplă cu „Mănușă Albă”, suspectat în cazul dispariției minorei din Sighetu Marmației. Decizia judecătorilor

„Mănușă Albă”, suspect în cazul dispariției fetei de 13 ani din Sighetu Marmației, a fost arestat preventiv, potrivit deciziei judecătoriei, notează Agerpres.  

Luni, bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru posibil act sexual cu o minoră. Fata era dispărută de acasă de şase zile.

„La sediul poliţiei a fost audiat (...) un bărbat în vârstă de 34 de ani, care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

Direcţia pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism (DIICOT) a transmis marţi că părinţii minorei au depus în cursul lunii aprilie o sesizare în care menţionau găsirea în telefonul minorei de imagini indecente.

„În luna aprilie 2023, pe rolul DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş s-a înregistrat o cauză penală în care s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de un suspect minor cu privire la săvârşirea infracţiunii de pornografie infantilă, ca urmare a sesizării formulate de părinţii unei minore, potrivit cărora ar fi descoperit în telefonul fiicei lor anumite imagini cu conţinut indecent", a precizat DIICOT.

Citește și
sighetu marmatiei
Întorsătură dramatică în cazul fetei de 13 ani din Sighetu Marmației. Ce s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Filmul tragicului eveniment

Anchetatorii au vrut să refacă traseul pe care fata, în vârstă de 13 ani, l-a făcut în ziua dispariției. Așa că, împreună cu ea, au plecat de la apartamentul copilei, prin oraș.

O parte din drum era deja cunoscută de polițiști. Camere de supraveghere înregistraseră deplasarea ei, pe câteva străzi și la o cafenenea de unde și-a cumpărat ceva. De aici i s-a pierdut urma.

Marți, fata le-a arătat anchetatorilor că a mers până la marginea localității, într-o zonă cunoscută sub denumirea Dealul Solovan. Un drum de aproximativ doi kilometri distanță de casă, pe care l-ar fi făcut singură. Aici s-ar fi întâlnit cu indivdul poreclit „Mănușă Albă”, pe care l-ar fi cunoscut prima dată pe rețelele sociale, potrivit surselor din anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult