Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce se întâmplă cu polițistul care a fost bătut de un tânăr din Pitești

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist local din Pitești se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut de un tânăr de 19 ani.

Tânărul i-a dat un pumn bărbatului în uniformă, supărat că acesta l-a admonestat pentru că a spart o sticlă în centrul orașului. Polițistul a căzut cu capul pe asfalt și a ajuns, în comă, la spital.

Polițistul mai avea 15 minute până să-și încheie tura la ora 22. Odată ajuns în stația de autobuz din fața unui liceu din centrul orașului, a văzut un grup de tineri care beau bere. Unul dintre ei a aruncat o sticlă pe asfalt și a spart-o.

Bogdan Arinstănțoiu, purtător de cuvânt Poliția Locală Pitești: „Polițiștul local și-a făcut datoria atrăgându-le atenția și spunându-le că este interzis să consumi alcool pe domeniul public. La acel moment, unul dintre tineri s-a ridicat și, din ce știm noi, l-a lovit în față”.

Polițistul nu se aștepta la reacția tânărului. S-a prăbușit imediat după ce a încasat pumnul și, în cădere, s-a lovit cu capul de caldarâm. A ajuns intubat la Spitalul Județean din Pitești. Acolo a fost dus în sala de operație, după care la Terapie Intensivă. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul IPJ Argeș.

Citește și
londra palestina
Manifestație uriașă de susținere a Palestinei în Londra. Zeci de persoane au fost arestate. Un polițist a fost agresat

Mihai Andrei Gheorghe, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești: „Infracțiunea pentru care este cercetat este ultraj, prin raportare la vătămare corporală. Urmând a fi sesizată Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă”.

Tânărul a recunoscut în fața anchetatorilor că l-a lovit pe polițist. Spune că era beat și că regretă ce a făcut. Polițistul local are 55 de ani și este angajat de 16 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult