Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat după ce constănţenii s-au plâns că arhiepiscopia ar îmbălsăma morți în garaj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Firma Arhiepiscopiei Tomisului, acuzată că face ilegal proceduri de îmbălsămare a decedaţilor, într-o casă din Constanţa, a fost amendată de Direcţia de Sănătate Publică.

Medicii au verificat imobilul în care au găsit mai multe obiecte necesare unei înmormântări, dar pentru care nu existau emise autorizaţii, firmei i s-a dat o sancţiune contravenţională. Echipele de control spun că au verificat şi garajul în care vecinii susţineau că se efectuează ilegal îmbălsămări, dar medicii susţin că locul era în renovare, plin de materiale de construcţii.

Cu alte cuvinte, în nota de control nu apare nicio dovadă potrivit căreia în acel garaj s-ar fi făcut îmbălsămări. Reamintim că mai mulţi localnicii din zona au sesizat autorităţille că Arhiepiscopia Tomisului ar îmbălsăma morți într-un garaj al unui imobilul.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au afirmat, la data respectivă, că la adresa respectivă este într-adevăr un depozit de obiecte funerare, dar în niciun caz nu este folosit pentru îmbălsămare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
sicriu
Si-a dezgropat fratele dupa 13 luni, dupa ce a folosit un o substanta speciala pentru imbalsamare. Ce a gasit in sicriu

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult