Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iașului

Bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iașului, Mihai Chirica, cu ocazia ceremoniilor de pe 24 ianuarie, a fost externat de la spitalul de psihiatrie, dar rămâne sub observație.

 

Bărbatul originar din Pitești a fost externat de la Spitalul Universitar Socola, dar rămâne în atenţia poliţiei, a poliţiei locale şi a jandarmeriei, care îl vor urmări dacă mai apare și la alte evenimente publice, scrie Ziarul de Iași.

Individul are tulburări de comportament și antecedente psihiatrice și poate reprezenta un pericol, susțin specialiștii de la Institutul Socola.

Imediat după incidentul de pe 24 ianuarie, când l-a stropit cu iaurt pe primarul Mihai Chirica, omul a fost preluat de psihiatrii și psihologii din Iași, care l-au testat și au decis să prelungească șederea lui în unitatea medicală de profil.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, deși Chirica a spus că nu va depune plângere împotriva acestuia.

Citește și
politia
Un bărbat din Vrancea şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc

În plus, bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru că nu purta mască de protecție.

Același individ l-a huiduit anul trecut și pe șeful statului, Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat de crime împotriva poporului român.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult