Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat când jandarmii au urcat pe un bloc din Bacău de pe care amenința că se aruncă un bărbat | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Intervenție de amploare a jandarmilor din Bacău. Ei au urcat pe acoperișul unui bloc pentru a salva un bărbat de 57 de ani care amenința că se aruncă.  

„Aseară, în jurul orei 19.30, femeie de 49 de ani din municipiul Bacău a sesizat prin apel la 112, faptul că, soțul său, în vârstă de 57 de ani, s-a urcat pe acoperișul blocului unde locuiesc și amenință că se aruncă în gol. La fața locului s-au deplasat de urgență o patrulă de poliție și o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 1 și un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacau care l-auidentificat pe bărbat în podul blocului, acesta fiind agitat și amenintând că se aruncă in gol”, a transmis Jandarmeria.

O patrulă de poliție a încercat să îl convingă pe bărbat să nu se arunce, în timp ce o patrulă mixtă s-a deplasat pe scara alăturată, a urcat pe acoperiș și a reușit să-l imobilizeze pe barbat.

Cel în cauză a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital pentru o evaluare medicală de specialitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult