Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce riscă o femeie care a încercat să-şi omoare soţul cu un cuţit de bucătărie. A fost oprită de fiul lor, în vârstă de 16 ani

O femeie de 50 de ani a fost arestată preventiv, pentru 24 de ore, şi va fi prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru că a încercat să-și omoare soțul cu un cuțit.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), în noaptea de 27 spre 28 martie, în timp ce se afla în domiciliul situat în Sectorul 6, inculpata, în vârstă de 50 de ani, şi-a agresat fizic soţul, în vârstă de 52 de ani, cu intenţia de a-l omorî.

Ea l-a lovit pe soţ cu un cuţit de bucătărie în zona corpului şi a capului, provocându-i mai multe leziuni traumatice, respectiv multiple plăgi situate la nivelul capului, umărului, toracelui şi braţului drept.

„Examinarea medico-legală a victimei a stabilit, cu titlu preliminar, că plăgile de la nivelul toracelui au pus în primejdie viaţa victimei. Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar în prezent este în afara oricărui pericol”, arată sursa citată.

Cercetările au stabilit că agresiunile au avut loc în prezenţa fiului de 16 ani al cuplului, care a intervenit pentru oprirea inculpatei.

Citește și
cutitar
Momentul în care atacatorul din Sydney intră în biserică și rănește mai multe persoane cu cuțitul | VIDEO

Potrivit comunicatului, femeia a fost depistată la faţa locului de poliţiştii care au intervenit în dimineaţa zilei de 28 martie, însă având în vedere istoricul medical psihiatric, aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, de unde a fost externată la data de 17 aprilie.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult