Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce pedeapsă a primit adolescentul din Iași care a fugit cu un taxi furat, după ce i-a pus cuțitul la gât șoferului

Your browser doesn't support HTML5 video.

7 ani și 6 luni de internare într-un centru de detenție. Asta este pedeapsa primită în primă instanță de un adolescent de 16 ani din Iași.  

Anul trecut, băiatul a înjunghiat un șofer de taxi, apoi s-a urcat la volan și a fugit cu mașina deși, evident, nu avea carnet.

Șoferul de taxi în vârstă de 23 de ani era elev la școala de subofițeri și se pregătea să devină pompier. Ocazional făcea și curse cu taxiul, pentru a câștiga niște bani în plus.

În septembrie anul trecut a preluat comanda făcută de adolescent, dintr-un sat din Iași, care voia să ajungă la Pașcani.

Pe drum, băiatul l-a direcționat pe șofer pe un câmp și l-a atacat. I-a pus cuțitul la gât, iar tânărul șofer s-a speriat atât de tare, încât a sărit din mașină, în mers.

Citește și
Planta periculoasa
„Era ca și cum aveam un balon uriaș pe mână”. Un adolescent s-a ales cu o bășică imensă pe piele din cauza unei plante
Adolescentul a fost diagnosticat cu tulburări de comportament bipolar

Adolescentul a oprit mașina, a trecut la volan și a condus până într-o benzinărie. Acolo a abandonat autoturismul și a fugit cu încasările din ziua respectivă.

La scurt timp, băiatul a fost găsit de polițiști și a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola timp de două săptămâni, pentru expertiză. Medicii au menționat că băiatul avea tulburări de comportament de tip bipolar.

În ceea ce privește victima, rănită la gât, a primit îngrijri la spital și s-a refăcut complet. Acum, instanța a decis că trebuie să primească 10.000 de euro daune morale de la agresor.

Minorul a primit 7 ani și 6 luni de detenție într-un centru special. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult