Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce făcea Dincă joi dimineața, în timp ce Alexandra striga după ajutor. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au apărut noi imagini surprinse de camerele de supraveghere, care probează traseul suspectului din ziua presupusei crime. 

Din aceste înregistrări reiese ca Dincă ar fi mers până la Craiova în timp ce Alexandra era sechestrată în locuința lui și cerea în zadar ajutor la 112.

Față de imaginile prezentate miercuri, iată că acum au apărut altele, surprinse de 3 camere de supraveghere, din alte unghiuri și în alte locuri, în timpul plecării sale misterioase de joi, de acum o săptămână, după ce a sechestrat-o pe Alexandra.

Camerele de supraveghere din centrul orașului au surprins momentul în care Dincă a parcat pe una din străzile principale, și-a făcut un pic de treabă pe lângă mașină - acolo se pare că ar fi aruncat o parte din bijuteriile care aparțineau adolescentei, în curtea unui hotel - apoi a dispărut din raza camerelor de supraveghere. Asta s-a întâmplat la 8 și 4 minute dimineața. Ulterior, surpriză, Dincă a fost filmat în Craiova, în fața unui centru comercial, de unde și-ar fi cumpărat o cartelă prepay de telefon.

Prin urmare, inculpatul nu s-a dus la farmacie în Caracal, cum se bănuia până acum, ci a fost văzut la Craiova. El a revenit în Caracal în jurul orei 12.13, când alte camere de supraveghere l-au filmat când cobora dintr-o furgonetă albastră, în apropierea zonei în care își parcase mașina proprie.

Citește și
Gheorghe Dinca
Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Dincă: ”Le aducea fete unor străini. Doi italieni, dispuși să dea declarații”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult