Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au surprins camerele de supraveghere înainte ca tânărul de 24 de ani să-și omoare fosta iubită, cu 7 ani mai tânără

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi tineri, foști iubiți, au fost găsiți fără viață și plini de răni într-o cameră de hotel din București. Povestea cutremurătoare este investigată de ofițerii de la omoruri.  

Ipoteza principală, de la care pleacă ancheta, este crimă urmată de sinucidere. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Cei doi tineri, de loc din Dâmbovița, au închiriat camera de hotel luni. Era zi de sărbătoare, iar bărbatul, în vârstă de 24 de ani, o invitase pe fată în Capitală în speranța că își vor relua relația. Formaseră un cuplu până de curând, dar adolescenta de 17 ani nu ar mai fi vrut să se împace. Asta, potrivit autorităților, a costat-o viața.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, ofițerii de la Omoruri au stabilit că tânărul a ieșit la un moment dat din camera de hotel, s-a dus la un supermarket din zona de unde a cumpărat un cuțit, apoi s-a întors și a ucis-o pe fosta lui iubită.

Citește și
crima hotel
Cazul celor doi tineri găsiți morți într-un hotel din București. Băiatul a ucis-o cu un cuțit pe fosta lui iubită

Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei: „În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei după care a procedat la suicid”.

Trupurile fără viață ale celor doi tineri au fost descoperite în camera de hotel la câteva ore după crimă, de o cameristă alarmată că aceștia nu au eliberat încăperea la ora stabilită atunci când s-au cazat.

La cererea anchetatorilor, legiștii vor trebui să stabilească dacă presupusul ucigaș era sau nu sub influența unor substanțe interzise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult