Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au pățit câțiva ucraineni care spuneau că vin în România la înmormântarea bunicii. Aveau și o coroană mortuară la ei

Mai mulți ucraineni au fost reținuți în timp ce încercau să intre în România, unde voiau să participe la înmormântarea bunicii lor. Bărbații i-au plătit câte 2.000 de dolari șoferului pentru a-i scoate din Ucraina.  

Polițiștii de frontieră ucraineni au reținut câțiva bărbați care încercau să treacă granița în România, unde voiau să participe la înmormântarea bunicii lor, a informat Serviciul de Stat de Grăniceri din Ucraina, potrivit agenției TASS.

Grănicerii au oprit miercuri o mașină la unul dintre punctele de control din Regiunea Transcarpatică, șoferul acesteia susținând că își ducea pasagerii la înmormântarea unei bătrâne.

„Pasagerii nu au furnizat nicio dovadă a „morții” bunicii, arătând în schimb câteva coroane mortuare ca dovadă. Cu toate acestea, nu știau nici numele și nici adresa rudei lor”, au transmis autoritățile ucrainene pe Telegram.

Ucrainenii au plătit câte 2.000 de dolari pentru a fi scoși din țară

Polițiștii de frontieră au aflat apoi că pasagerii i-au plătit șoferului câte 2.000 de dolari pentru a fi duși în România.

Citește și
armata, ucraina
Soarta Ucrainei în războiul cu Rusia depinde de Camera Reprezentaților din SUA: „E rândul lor să aprobe”

„Povestea înmormântării a fost inventată de operatorii de transport”, a clarificat Serviciul de Grăniceri.

Șeful Serviciului de Stat de Frontieră din regiunea Cernăuţi a semnat recent un ordin prin care cetăţenii ucraineni cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, care pot fi recrutaţi pentru a participa la război, au interdicţia de a se apropia la o distanţă mai mică de cinci kilometri de frontiera cu România şi Republica Moldova.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult