Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au găsit polițiștii în locuința din Capitală a unui bărbat. Avea cu el 44.000 de lei, obținuți din vânzarea lor

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Covasna au descoperit, în urma unei percheziţii în Capitală, un laborator de cultivare şi prelucrare de droguri de mare risc.

„La data de 16.03.2023 a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, în urma căreia a fost descoperit un laborator de cultivare și prelucrare de droguri de mare risc. Au fost identificate și ridicate aproximativ 5 kilograme de ciuperci uscate, ce conțin substanțe cu efect halucinogen, timbre și zahăr cubic impregnate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunțite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânțat cu ciuperci în diverse stadii de creștere, 10 comprimate, 2 cântare, precum și kit-uri și aparatură specifică pentru cultivarea, creșterea și deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen. În cauza a fost dispusă masura sechestrului asigurător asupra sumei de 44.000 de lei, provenită din valorificarea ciupercilor, sumă ridicată cu ocazia percheziției domiciliare”, a transmis DIICOT într-un comunicat.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Covasna a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit sursei citate.

Potrivit IGPR, este vorba despre un bărbat de 44 de ani.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult