Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au descoperit polițiștii într-un TIR încărcat cu borcane, care venea din R. Moldova. Șoferul s-a ales cu dosar penal. FOTO

Un șofer s-a ales cu dosar penal în urma unui control al polițiștilor de frontieră din vama Sculeni. Oamenii legii au găsit în interiorul TIR-ului pe care îl conducea ţigarete în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

„În Punctul de Trecere a Frontierei  Sculeni - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 49 de ani, conducând un ansamblu auto înmatriculat în R. Moldova, încărcat cu borcane goale din sticlă. În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au înaintat lucrătorilor vamali solicitarea efectuării unui control amănunțit asupra persoanei și mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în lăzile exterioare ale semiremorcii, sub plăci de carton, cantitatea totală de 18.880 de ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Șoferul le-a spus polițiștilor că bunurile descoperite îi aparțin și le-a achiziționat din Republica Moldova cu scopul de a le comercializa pe raza municipiului Cluj.

Țigările în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei au fost confiscate şi a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult