Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce ar fi produs incendiul din parcul Romanescu din Craiova. Administratorul terasei spune că nu are asigurare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incendiu în parcul Romanescu din Craiova. Acoperișul unei terase a luat foc luni. 20 de pompieri au intervenit, iar pericolul de extindere a flăcărilor a fost mare, pentru că locul este înconjurat de vegetație.

O femeie a avut nevoie de îngrijiri, după ce s-a intoxicat cu fum, însă nu a fost transportată la spital. Administratorul spune că nu are asigurare.

Angajații terasei au văzut cum flăcări puternice ies din cuptorul de pizza. S-au extins cu repeziciune la acoperiș și au cupruins o suprafață de 400 de metri pătrați. Au sunat panicati la 112. Robert Siclitaru, administrator: „De la cuptorul de pizza s-a produs o scânteie și podul s-a...” La fața locului au fost trimise 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Norocul a făcut ca în acel moment să fie doar două mese ocupate. Pericolul a fost mare, mai ales că terasa e înconjurată de vegetație. Bogdan Răducan, ISU Dolj: „Incendiul se manifesta puternic la hală care se afla chiar în spatele nostru, este o hală de depozitare. A fost o zonă destul de dificil de acces. Din experiența, bănuim ca undeva la coșul de evacuare la coșul de fum.” O femeie s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijirile medicilor, însă nu a fost transportată la spital. Incendiul a fost lichidat după 2 ore. Proprietarul spune că nu are asigurare și nu știe valoarea pagubelor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult