Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a răspuns Cioloș când a fost întrebat dacă George Soros este în spatele REPER

Dacian Cioloș a vrut să demonteze una din teoriile conspirației printr-o ironie, răspunzând unei întrebări cu privire la influența pe care multimiliardarul George Soros ar avea-o în formațiunea sa, REPER.

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a fost întrebat de un bărbat, la Iași, dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros.

Dacian Cioloș a spus că nu s-a întâlnit niciodată cu multimiliardarul american şi nici nu a beneficiat de fonduri de la fundaţiile acestuia.

„E mult, mult în spate... E în mintea bolnavă a celor care inventează tot felul de conspiraţii ca să justifice incapacitatea lor de a dezvolta România. Nu m-am întâlnit niciodată cu George Soros sau cu cineva din fundaţiile acestuia. Nu am profitat de nici o finanţare de la Soros, spre deosebire de alţii de la PSD care s-au întâlnit cu el”, a afirmat Dacian Cioloş, potrivit news.ro.

Dacian Cioloş a fost prezent joi la Iaşi la lansarea candidaturii arhitectului Andrei Ciuhodaru în cursa pentru primărie, evenimentul având loc în Parcul Copou, în apropierea Teiului lui Eminescu.

Citește și
proteste hamas new york
NYP: George Soros finanțează manifestațiile propalestiniene din SUA. Câți bani a dat unui ONG care cere eradicarea Israelului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult