Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce-a pățit un șofer care a forţat intrarea pe un drum cu prioritate: ”E cea mai periculoasă intersecţie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Neatenţia era să-l coste viaţa pe un şofer de 68 de ani din Prahova. Bărbatul a forţat intrarea pe un drum cu prioritate, dar s-a trezit izbit în plin de o altă maşină, care circulă regulamentar.

Şoferul neatent a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală cu răni grave.

Totul s-a întâmplat în apropierea localităţii Mizil. Bărbatul de 68 de ani conducea singur când a încercat să intre pe DN 1B, însă nu s-a asigurat iar neatenţia l-a costat. Mai multe echipaje de salvare au sosit la locul accidentului.

Gabriela Bratosin - medic primar SMURD: "Traumatism cranio cerebral mediu, traumatism toracic forte cu fractiuri toracice multiple. Traumatism abdominal, traumatism de bazin, fractură de antebraţ stâng. A fost intubat, ventilat mechanic, s-a făcut drenaj pleural la locul accidentului, va fi transportat la spitalul Floreasca."

Oamenii din zona susţin că intersecţia este una primejdioasă.

Localnic: "Intersecţia aicea e cea mai periculoasă intersecţie, multe accidente s-au întâmplat aicea. După mine trebuie să facă un sens giratoriu cu regulile lui."

Comisar şef Adrian Turcaş - Poliţia Rutieră: "Din primele cercetări a rezultat că unul dintre conducătorii auto implicaţi ce circula dinspre Colceag către DN1 B nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din direcţia Mizil către Ploieşti. Accidentul a avut 3 victime." Şoferul şi pasagerul din a doua maşina au fost duşi la spitalul de urgenţă din Ploieşti, iar bărbatul de 68 de ani va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor de la Floreasca.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult