Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un recidivist care a vrut să spargă geamul unui studio foto din Brăila

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tentativa eşuată de spargere a unui magazin din Brăila. Poliţiştii l-au identificat pe un individ care a încercat să intre prin efracţie într-un studio foto din zona gării din oraş.

Tentativele lui repetate au fost filmate de camerele de supraveghere amplasate în afară şi în interiorul magazinului.

În imagini se vede cum individul, care poartă o glugă pe cap, inspectează mai întâi terenul. Deşi studioul foto se afla într-o zonă aglomerată a Brailei, în apropiere de gară, noaptea, târziu, nu trece mai nimeni pe acolo. Aşa că bărbatul încearcă să forţeze uşa şi, după ce trage de patru ori cu putere, rămâne cu mânerul în mână.

Nu renunţa şi vrea să spargă cu piciorul geamul securizat. Abia după ce vede că nici aşa nu reuşeşte să pătrundă în magazin, individul pleacă.

Poprietarul studioului foto a depus o plângere la poliţie, iar criminaliştii au ridicat amprentele celui care a încercat să dea lovitura. El a fost identificat şi, conform unor surse din cadrul anchetei, ar fi un tânăr care a ieşit în urmă cu două luni din închisoare. Deocamdată el este cercetat în stare de libertate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult