Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un copil de 2 ani după ce a atins un ATM de pe trotuar, la Oradea. A ajuns imediat la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

O plimbare ce părea liniştită s-a transformat într-un adevărat șoc pentru un băieţel de 2 ani. Copilul era pe o stradă din Oradea în momentul în care a atins un bancomat de lângă trotuar şi a început să plângă.

Când s-a uitat la mânuţa lui, mama şi-a dat seama că s-a curentat şi l-a dus într-un suflet la spital.

Incidentul s-a petrecut în timp ce micuţul se plimba cu mama lui pe stradă. În momentul în care au ajuns în dreptul unui bancomat, copilul a început să ţipe. Curios, băieţelul a atins aparatul, însă acesta n-a fost deloc "prietenos."

"L-a atins şi s-a şocat, a-nceput să plângă, să îmi arate minutele. Când m-am uitat la el, avea nişte băşicuţe la degetul din mjloc şi l-a aruncat, aşa, ca un şoc. Efectiv n-am ştiut ce s-a întâmplat cu el. Am ajuns la urgenţe, e pe monitorizare şi acum”, a spus mama băiatului.

După ce s-a asigurat că micuţul este în afara oricărui pericol, tatăl s-a intros la locul incidentului să ceară explicaţii.

Citește și
ATM explodat
Un bărbat este în stare critică, după ce a încercat să distrugă un bancomat

"Când am ajuns aici erau două femei, doamna directoare cu încă cineva. Şi dânsa s-a curentat foarte rău, a avut un şoc, a pus mâna pe el, şi-a aruncat şi telefonul, s-a spart. Ulterior a venit electricianul de la bancă şi ni s-a spus că e un scurt în tabloul acesta”, a spus tatăl băiatului.

Ca să evite alte accidente, reprezentanţii băncii au scos bancomatul de sub tensiune.

Acum părinţii aşteaptă ca cel mic să fie externat şi apoi se vor gândi serios dacă vor da banca în judecată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult