Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit tatăl care și-a vândut fiul de 13 ani la o fermă de capre din Covasna. El a fost cumpărat ca „sclav” de un fermier

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz înfiorător în județul Covasna. Un copil de 13 ani a fost vândut de tatăl lui ca sclav, la stână, unui fermier din județ, care îl obliga să facă munci grele, în condiții inumane.  

Părinții erau despărțiti, iar mama băiatului nu a mai ținut legătura cu el de mulți ani. Acum, cel mic a ajuns în grija Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Potrivit anchtatorilor, în octombrie anul trecut tatăl băiatului, un bărbat de 35 de ani, și-a vândut copilul la o fermă cu 80 de capre din județul Covasna, în schimbul unei sume de bani.

Fiul său era obligat să îngrijească animalele în condiții greu de descris și să doarmă într-un adăpost ciobănesc.

Din informațiile primite până în acest moment știm că minorul, în vârstă de 13 ani, nu a fost niciodată la școală, nu a fost înscris la medicul de familie și este posibil să nu aibă nici certificat de naștere, dar acest lucru este verificat în aceste momente de Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. Aici unde a și ajuns și se află în grija specialiștilor, urmând să fie evaluat psihiatric.

Citește și
Macedonia de Nord
Țara din Europa care riscă să rămână fără populație. „Mai bine sclav afară pe 2.000 de euro decât acasă pe 300”

Parintiii copilului au domiciliul în Brașov și s-au despărțit în urmă cu mulți ani. Băiatul mai are o soră care a rămas cu mama. Femeia nu a mai ținut deloc legătură cu fiul ei.

Între timp, tatăl copilului și proprietarul stânei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult