Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit președintele Consiliului Județean din Constanța, după ce a înjurat un angajat de la Poliția Locală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Procurorii din Constanța au deschis un dosar penal pentru ultraj, după ce, în spațiul public, au apărut imagini mai vechi în care președintele Consiliului Județean adresa injurii unui angajat de la Poliția Locală.

Între timp, și conducerea Primăriei face o anchetă internă.

Scenele s-au petrecut pe 17 noiembrie 2021.

Polițistul se afla în misiune în zona peninsulară a Constanței, acolo unde, la momentul acela, accesul se făcea doar pe baza unui permis eliberat de Primărie.

În imagini se vede cum președintele Consiliului Județean îl amenință pe agent, și îi adresează injurii. La ieșirea din tură, polițistul a raportat șefilor cele întâmplate, însă nimeni nu a luat nicio măsură.

Recent, imaginile au apărut în mediul online, iar conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a sesizat, marți, Parchetul Judecătoriei. Procurori au deschis un dosar penal pentru ultraj asupra faptei.

Citește și
Barbat
Primul oraș din România care le oferă un ajutor de 3.000 de lei celor care nu își permit să meargă la psiholog

Este anchetă și la Primăria Constanța, în subordinea căreia se află serviciul de poliție locală. Autoritățile încearcă să afle modul în care imaginile au fost sustrase din baza de date a Poliției Locale.

Contactat pentru a-și susține punctul de vedere, fostul agent de la Poliția Locală a declarat că așteaptă ca procurorii să lămurească situația.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult