Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit o tânără după ce a făcut cumpărături de 600 de lei cu un card găsit

O tânără din judeţul Arad este cercetată penal pentru operaţiuni bancare frauduloase, după ce s-a folosit de un card pe care l-ar fi găsit la casa de marcat a unui supermarket, ea plătind de mai multe ori cumpărături în valoare totală de 600 de lei.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat, miercuri, că tânăra are 18 ani şi este din localitatea Gurahonţ, ea fiind identificată de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale după mai multe tranzacţii cu cardul bancar pe care şi l-a însuşit.

"Tânăra ar fi găsit cardul la casa de marcat a unui supermarket de pe strada Pionierilor, din municipiul Arad, iar ulterior a efectuat mai multe tranzacţii contactless, în valoare de aproximativ 600 de lei", a precizat Iuga.

Tânăra este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de însuşire a bunului găsit şi efectuarea de operaţiuni bancare în mod fraudulos.

Citește și
Momentul în care un bancomat eliberează zeci de bancnote. ”E o geantă mare lângă”
Momentul în care un bancomat eliberează sute de bancnote. ”E o geantă mare lângă”. VIDEO

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult