Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat cu mama din Brașov care și-a bătut fiica cu ciocanul de șnițele, pentru că a întârziat de la școală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pedeapsă blândă pentru o femeie din Brașov care anul trecut și-a bătut cu cruzime fata de 13 ani, pentru o simplă întârziere după cursuri.  

Copila a fost lovită cu o curea, apoi cu un ciocan de șnițele, spun anchetatorii. Magistrații au decis că agresoarea primește o amendă penală și obligația de a-i plăti victimei 10.000 de lei, daune morale.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Potrivit datelor din dosar, bunicul fetei a sunat la 112 și a anunțat agresiunea. El este cel care a crescut-o pe copilă până la opt ani.

Fata a povestit că în ziua respectivă, după școală, a întârziat acasă pentru că și-a însoțit o prietenă pe drum și au mai stat de vorbă. Dar mama nu a crezut-o. S-a repezit la ea și a lovit-o cu cureaua, apoi cu un ciocan de șnițele.

În urma bătăii, copila s-a ales cu răni în zona cefei și pe brațe. A avut nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale.

Citește și
abuz copii
Un bărbat din București este acuzat că a abuzat sexual adolescenţi. A fost trimis în judecată pentru viol

Mama ei trebuie să-i achite fetiței 10.000 de lei și să plătească o amendă penală de 6.600 de lei. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Brașov și nu este definitivă.

Copila a spus că vrea să rămână mai departe alături de ea și speră să se înțeleagă mai bine. Femeia a mai fost condamnată în 2012 la șapte ani de închisoare pentru tâlhărie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult