Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit individul care și-a ucis fosta soție și fetița de 5 ani, în urmă cu 17 ani. Scheletul copilei, găsit în grădină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 53 de ani din județul Neamț a fost condamnat la închisoare pe viață de către Curtea de Apel Bacău după ce, în urmă cu 17 ani, și-a ucis fosta soție și fetița în vârstă de cinci ani.

Bărbatul a fost de la început principalul suspect, însă anchetatorii au probat crimele abia după 15 ani de la săvârșirea lor, când au găsit în grădina casei rămășițe din trupul fetiței.

Cei doi soți au locuit o vreme în Germania, unde a venit pe lume și fetița lor, Andreea.

Din cauză că bărbatul era violent, soția a divorțat, iar instanța a hotărât ca fetița să rămână la ea.

În 2006, bărbatul a venit în locuința socrilor lui și a plecat împreună cu femeia și fetița, sub pretext că vrea să le cumpere haine. Din acea zi, nimeni nu le-a mai văzut în viață pe cele două.

Abia după doi ani, bunicul matern a cerut ajutorul polițiștilor, iar în 2021, a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Citește și
masina politie
Poliția a descins într-o cafenea din UK, după ce a fost anunţată că a avut loc „o crimă în masă”. Despre ce era vorba de fapt

Practic, abia după 15 ani, oamenii legii au descoperit în gradina casei din Târgu Neamț a bărbatului, resturi de cadavru îngropate. Analizele au dovedit că era vorba despre fetița de cinci ani.

Bărbatul nu a recunoscut niciodată uciderea soției și a copilei.

Trupul femeii nu a fost găsit nici până acum.

Sentința data de Curtea de Apel bacău este definitivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult