Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a descoperit un vânător de comori cu detectorul de metale, într-o pădure din Neamț

Un bărbat din localitatea Pipirig a descoperit, marţi, cu detectorul de metale, mai multe proiectile în pădurea Nemţişor, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, căpitanul Andrei Grancea.

Potrivit sursei citate, bărbatul căuta cel mai probabil monede de colecţie când detectorul a semnalat prezenţa unor metale. La cercetarea amănunţită, acesta a găsit 2 lovituri de aruncător de calibrul 60 milimetri şi a sunat imediat la 112.

"Echipa pirotehnică a unităţii a ridicat cele două lovituri de aruncător şi a verificat zona pe o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi. În urma intervenţiei, militarii au ridicat 3 lovituri de aruncător de 600 milimetri, o lovitură de aruncător de 82 milimetri, o grenadă de mână şi 3 grenade de mână antitanc", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Căpitanul Andrei Grancea a adăugat că toate proiectile descoperite vor fi depozitate în vederea distrugerii în condiţii de siguranţă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
monede antice
Barbat prins de politisti dupa ce a scos la vanzare online monede antice si bratari descoperite cu un detector de metale

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult