Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De ce fusese concediat bărbatul care a atacat-o cu toporul pe soția fostului șef. „O lașitate a lui”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Furios că a fost dat afară de la locul de muncă, un bărbat din Arad a mers acasă la șeful care îl concediase, și a încercat să o omoare pe soția acestuia cu un topor și o altă armă albă.

După atac, l-a sunat pe superior și i-a spus că, de fapt, el era ținta, dar s-a răzbunat pe femeie că nu l-a găsit acasă. Câteva ore mai târziu, agresorul a fost găsit mort de poliție, lovit de un tren, în apropierea unei gări. Victima lui este în stare gravă în spital.

Cum s-a întâmplat nenorocirea

Nemulțumit că tocmai fusese concediat, angajatul a mers la locuința șefului, dis-de-dimineață, hotărât să își ucidă superiorul. Era înarmat cu un topor și un cuțit. Ca să intre în curtea casei, a sărit gardul. Pe soția șefului a găsit-o într-o bucătărie de vară și, pentru că bărbatul care îi desfăcuse contractul de muncă nu era acasă, s-a răzbunat pe ea. Un vecin a auzit strigătele femeii.

Nicolae Nicolau, vecin: „Am sărit gardul în curte. Când să intru pe ușa aia, a ieșit agresorul... Cu un topor în mână și un cuțit. Și a trecut pe lângă mine”.

Biata femeie abia mai respira. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, avea trei tăieturi la cap, alte două în zona pieptului, iar mai multe leziuni i-au fost făcute când încerca să se apere. Doctorii care o au acum în grijă spun că va avea nevoie de cel puțin o lună ca să își revină. Soțul femeii nu a dorit să comenteze întâmplarea. Agresorul l-a sunat după atac.

Citește și
crima politie
Femeia din Iași înjunghiată de partener îi ceruse despărțirea. Bărbatul se întorsese la ea ca să se răzbune

Nicolae Nicolau, vecin: „L-a sunat și a zis că trebuia să fii tu, nu ea”.

După acest apel, atacatorul a încercat o vreme să se ascundă. Ca să îl localizeze, polițiștii i-au urmărit telefonul. Într-un final, l-au găsit mort, în gara din Sântana. Fusese lovit de un tren.

Viorel Salvador Caragea, comisar de poliție trecut în rezervă: „O lașitate a lui. De ce să răspund eu în fața legii, să ajung în fața unui judecător, să am zeci de ani de pușcărie?”.

Individul avea 54 de ani. La firma unde îi fusese desfăcut contractul de muncă, o societate de spații verzi care avea contracte cu Primăria din Sântana, lucrase șase ani.

Dinorel Muscă, viceprimarul Sântana: „Motive erau pentru concediere și s-au urmat toți pașii. Căzuse în patima alcoolului în ultima perioadă, am aflat de la colegii lui, chiar intrase în clinciuri cu câţiva dintre ei şi cred că şi cu şeful echipei”.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, chiar dacă responsabilul nu mai poate fi pedepsit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult