Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a ascuns un șofer român la bateria mașinii pentru a nu fi prins de polițiști. A fost plasat în arest la domiciliu

Un șofer român a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat la domiciliu pentru 30 de zile, după ce polițiștii de frontieră din Borș au găsit droguri la bateria mașinii sale.

„La data de 04.06.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de introducerea în țară, fără drept, de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, la intrarea în țară, în timp ce deținea și transporta în autoturismul său (ascunsă în compartimentul bateriei auto) cantitatea de 127,5 grame cannabis”, au precizat polițiștii într-un comunicat.

Miercuri, 5 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului, pentru o perioadă de 30 zile.

Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Oradea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult