Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Amânări la 3 instanţe din ţară în cazul Sorinei. Ce se întâmplă cu fetiţa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cazul Sorinei, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie de români din America, a fost luat miercuri în discuţie la trei instante din ţară.

Procesele au fost amânate însă din nou, aşa că Sorina rămâne în ţară, împreună cu mama adoptivă, până la o sentinţă definitivă.

Prima şedinţă de judecată a avut loc la Curtea de Apel Craiova, unde s-a luat în discuţie revizuirea dosarului de adopţie internaţională. Pentru că avocaţii au depus noi documente care urmează să fie analizate, decizia în acest sens a fost amânată pentru mâine. În acelaşi timp, la Tribunalul Olt, urma să fie analizată solicitarea procurorului general, acare a cerut ca Sorina să nu poată părăsi ţara. Nici aici nu avem un rezultat, pentru că Tribunalul şi-a declinat competenta către Judecătoria Slatina.

Amanari au fost şi în Capitală, unde CSM urma sa decida miercuri daca o suspendă din functie pe Maria Piţurcă, procurorul care s-a ocupat de cazul Sorinei.

Tot miercuri, magistraţii de la Tribunalul Olt au declinat, către Judecătoria Slatina, competenţa soluţionării cauzei privind solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina.

Citește și
Asistenta maternală a fost audiată mai bine de 6 ore la București
Cazul Sorina. Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa în privinţa părăsirii ţării

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult