Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul celor doi tineri găsiți morți într-un hotel din București. Băiatul a ucis-o cu un cuțit pe fosta lui iubită

Your browser doesn't support HTML5 video.

O poveste cutremurătoare petrecută în camera unui hotel din Capitală la începutul săptămânii este investigată de ofițerii de la Omoruri. Doi tineri, foști iubiți, au fost găsiți fără viață și plini de răni. Ipoteza principală ar fi crimă urmată de sinucidere.

Tânărul în vârstă de 24 de ani și-a invitat în Capitală, la hotel, fosta lui parteneră, fosta lui iubită ceva mai tânără, de doar 17 ani, o adolescentă care n-a mai vrut să continue această relație.

Și lucrurile au luat o turnură cât se poate de tragică, pentru că în camera acestui hotel cei doi au purtat discuții aprinse, bărbatul încercând să o convingă să reia relația. Și lucrurile au evoluat cât se poate de tragic, pentru că la un moment dat el a ieșit din cameră, s-a dus la un supermarket din zonă, de unde a cumpărat un cuțit, apoi s-a întors și a comis crima, o crimă pe care au descoperit-o abia a doua zi angajații hotelului, mai exact o cameristă, care era alarmată de faptul că cei doi nu părăsiseră încăperea, așa cum se stabilise în momentul în care s-au cazat.

Trupurile fără viață au fost descoperite de cameristă, iar ea a alertat poliția, așa încât există de acum premizele că în această poveste ofițerii au de-a face cu o crimă urmată de sinucidere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult