Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă din Galați e suspectată că și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani. Agresiunile se petreceau în fața surorilor ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz cutremurător la Galați: procurorii anchetează moartea unei fetițe de nouă ani, iar principala suspectă este chiar mama ei. Vecinii și rudele spun că o bătea des, în fața celor două surori de 5 și 7 ani.

Azi dimineață, copila a leșinat și medicii de la SMURD nu au mai reușit să o readucă la viață.

Femeia a fost dusă la audieri, alături de alți membri ai familiei, care locuiau în același apartament. Atenție urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

La ora 8 și 20 de minute, unchiul victimei a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor. Le-a spus că fetița de 9 ani a leșinat. Ceea ce știau și familia, și vecinii, era că biata copilă încasa bătăi crunte de la mama ei, o femeie de 30 de ani.

La adresă a fost trimis un echipaj SMURD cu medic.

Citește și
Accident Galati
Un bărbat care traversa printr-un loc nepermis a fost spulberat de o mașină, în Galați

Dr. Cristian Onișor, Spitalul Clinic de Urgență Galați: „Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare intensivă. Din păcate, după 50 de minute de resuscitare continuă, răspunsul a fost negativ, copilul a fost declarat decedat.”

Vecinii au auzit încă de acum două seri, din apartamentul situat la etajul al treilea, țipete care i-au făcut să se gândească la ce e mai rău.

În același apartament cu 3 camere locuiau cu chirie, de câteva luni de zile, mama, cele trei fetițe, fratele ei, cu soția și copilul lor nou-născut. Scandalurile erau dese: aproape zi de zi se auzeau copilele plângând.

Imediat după ce a fost anunțată nenorocirea, la adresă au ajuns și cei de la Protecția Copilului. Celelalte două fetițe ale femeii au fost preluate de urgență.

Tania Calcan, Dir. pentru Protecția Copilului Galați: „Cei doi copii ai familiei au fost preluați în regim de urgență, se află acum într-un loc sigur. Copiii au 5 și 7 ani. Se află într-un loc foarte sigur și sunt bine. Vor fi evaluați din punct de vedere medical, consiliați psihologic și sprijiniți în aceste momente care urmează.”

Proc. Ovidiu Zaharia, Parchetul de pe langa Tribunalul Galati: „Decesul acesta a intervenit ca urmare a acțiunilor violente desfașurate de către mama ei, cunoscută cu probleme psihice. Leziunile provin de la diverse date, o să stabilească medicul legist.” Procurorii fac cercetări pentru omor asupra unui membru de familie. Urmează să fie făcută o expertiză psihiatrică, pentru a fi stabilit gradul de discernământ al mamei. Deocamdată, anchetatorii nu știu dacă femeia se afla în evidența vreunei unități medicale pentru boli mintale. Cert este că ea era tutorele celor 3 fetițe și ar fi trebuit să le ocrotească.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult