Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de un an și șase luni, în comă la spital după ce ar fi fost bătut crunt. Mama și iubitul ei au fost audiați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant petrecut în Bistrița-Năsăud. Un copil de numai un an și șase luni a ajuns în comă la spital, cu răni la cap ce par a fi urmări ale unei bătăi crunte.

Mama băiețelului și iubitul acesteia au fost audiați de poliţişti, iar o anchetă vor face inclusiv cei de la Protecţia Copilului.

Copilul a fost dus la Urgenţe în Bistriţa de către partenerul mamei. Avea lovituri la față, pe spate şi la cap. Iar starea lui extrem de gravă a impus o operaţie de urgenţă.

Gabriel Lazany, manager Spital Județean de Urgență Bistrița-Năsăud: „După intervenţia neurochirurgicală, pacientul a fost transferat în secţia de terapie intensivă. În cursul serii a fost detubat, iar în momentul de față starea pacientului este stabilă."

Mama copilului are 20 de ani şi este internată alături de băieţel. S-a mutat de două luni cu noul iubit, iar apropiaţii cred că bărbatul ar fi agresiv cu cel mic.

Anunţaţi de medici, poliţiştii şi cei de la Protecţia Copilului au început imediat cercetările. La audieri, mama băieţelului şi iubitul acesteia au spus amândoi că micuţul a căzut şi s-a lovit. O expertiză a medicilor legişti va lămuri însă cum s-a petrecut totul.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult