Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte misterioasă în Vrancea. Un tânăr a murit după ce a mâncat de la un fast food

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte învăluită în mister la Spitalul Judeţean Vrancea. Un tânăr de 23 de ani s-a stins din viaţă la mai puţin de 12 ore din momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, cu simptomele unei toxiinfecţii alimentare.

Rudele ar fi declarat că mâncase cu o seară înainte la un fast-food din oraş. Starea lui de sănătate s-a agravat de la ora la oră, fără că medicii să îşi poată da seama ce are

Tânărul a ajuns la spital marți, în jurul orei 5 dimineaţa. Acuza greţuri, vărsături şi diaree, aşa că medicii l-au transferat la secţia de Boli Infecţioase, cu suspiciunea unei toxiinfecţii alimentare.

Starea lui de sănătate se degrada continuu, aşa că a fost mutat la Terapie Intensivă unde, pentru câteva ore, a fost stabilizat. La un moment dat, însă, tânărul de 23 de ani a intrat în şoc cardio-respirator şi nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

Rudele băiatului ar fi declarat că acesta a început să se simtă rău după ce a mâncat, cu o seară înainte, la un fast-food. Poliţiştii din Focşani au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și
accident
Tânără ranită în Târgovişte. Taxiul în care se afla a fost izbit în plin în intersecţie

Ei urmează să discute cu membrii familiei tânărului şi aşteaptă rezultatul necropsiei, pentru a şti cauza acestei morţi fulgerătoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult