Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz dramatic în Prahova. Angajata unei unități militare din București și-ar fi bătut bebelușul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un caz dramatic petrecut în Prahova a ajuns pe masa procurorilor militari. O angajată a unei unități militare din Capitală este bănuită că și-ar fi agresat bebelușul.

Pe baza probelor, judecătorii Tribunalului Militar București au arestat-o pe suspectă. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Vorbim despre detalii sfâșietoare ce privesc o bebelușă de doar două luni de zile, care a ajuns în urmă cu aproape o săptămână la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, dusă de propria mamă. Medicii au constatat stupefiați că fetița nou născută suferise mai multe răni de la diferite fracturi și contuzii, la vânătăi și escoriații, motiv pentru care au alertat imediat Poliția.

Polițiștii din Prahova au descoperit că mama bebelușei este cadrul militar la o unitate din Capitală și au cerut cercetări la Parchetul Militar din București. Astfel s-a ajuns la acuzații dintre cele mai grave, motiv pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă a femeii în vârstă de 26 de ani.

Legiștii spun că, după o evaluare preliminară, bebelușa cu pricina ar fi suferit de pe urma unor posibile agresiuni, cu un corp dur. De altfel, mama nu a dat nicio explicație plauzibilă în legătură cu cele petrecute și, mai ales, să explice de ce anume a ajuns fetița ei să aibă asemenea răni.

Citește și
reabilitare
Reabilitare termică în bătaie de joc la Baia Mare. Mai mulți locatari dintr-un bloc au casele inundate la fiecare ploaie

Cert este că ea a ajuns să fie acuzată de violențe în familie și, iată, s-a ajuns să fie arestată preventiv, o decizie pe care femeia, de altfel, a și contestat-o, mai ales că în momentul în care s-ar fi petrecut această agresiune, ea era singură acasă, soțul era plecat, așa încât rămâne de văzut ce anume s-a petrecut cu adevărat, dacă nu cumva mama a rămas cu anumite suferințe de pe urma nașterii.

Cert este că investigația se află, deocamdată, la început. Procurorii vor să lămurească pe deplin cele petrecute și, mai ales, se dumirească dacă într-adevăr mama este cea care a agresat un copil, care de atunci, din momentul în care a ajuns la spitalul de pediatrie, a fost internată în secția de terapie intensivă pentru a primi îngrijirile necesare. De altfel, spun legiștii, după această primă evaluare medico-legală, ea ar avea nevoie de cel puțin 50 de zile de îngrijiri medicale.

Ceea ce, spun specialiștii, o duc pe femeie la limita dintre vătămare corporală și chiar tentativă de omor. Chiar și în aceste situații, femeia se bucură, deocamdată, de prezumția de nevinovăție, iar anchetatorii se feresc să spună dacă, într-adevăr, cea care a agresat copila este chiar femeia arestată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult