Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cauza incendiului de la clădirea cu creșă și adăpost social din Huși. Două persoane au fost rănite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un reşou electric pentru încălzire care a fost amplasat lângă perdele şi alte materiale sintetice a fost cauza incendiului izbucnit duminică dimineaţa la un imobil din Huşi, în care funcţionau o creşă şi un adăpost social.

Două persoane au fost rănite, iar alte şase evacuate, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, conform Agerpres.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un aparat de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Un reşou electric amplasat lângă perdele şi alte materiale sintetice”, a precizat sursa citată.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a suferit arsuri în urma incendiului izbucnit duminică dimineaţă la o clădire din Huşi în care funcţionează o creşă şi un adăpost social, va fi transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Iaşi, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Bărbatul a suferit arsuri pe 15% din suprafaţa corporală (palmele şi faţa), fără a-i fi afectate căile respiratorii, precizează sursa citată.

Citește și
Bătrână carbonizată în locuință, în Dâmbovița. Nu se putea deplasa fără cadru
Bătrână carbonizată în locuință, în Dâmbovița. Nu se putea deplasa fără cadru

După ce a fost salvat de către pompieri, bărbatul a fost dus iniţial la Spitalul Municipal din Huşi, alături de o altă persoană care a suferit arsuri.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult