Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Căutări de amploare în Galați, după ce un bărbat a căzut în Dunăre. Cum s-a produs tragedia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunt căutări de amploare în portul pentru transportul minereurilor din Galați, după ce un bărbat de 59 de ani a dispărut în apele Dunării.

El lucra pentru unul dintre operatorii portuari și, conform primelor informații, ar fi căzut de pe un vapor care venise cu marfă pentru combinatul siderurgic din Galați.

Colegii bărbatului de 59 de ani spun că tragedia s-a petrecut într-un moment de neatenție. Când a venit apelul la 112, omul căzuse în apele Dunării de mai bine de o oră, așa că operațiunea de salvare s-a transformat într-una de recuperare a trupului neînsuflețit.

Imediat, în zonă a fost trimis elicopterul SMURD care a survolat portul timp îndelungat. Pe apă, pompierii au început căutările cu o barcă.

Bărbatul a ancorat șlepul și, conform procedurilor, a chemat o ambarcațiune care să îl ducă înapoi în port. A vrut să sară de pe barjă pe șalupă, moment în care, cel mai probabil, a alunecat. Colegii lui au văzut că nu mai iese din Dunăre și au dat alarma.

Citește și
femeie moarta
Momentul în care un șofer băut dă peste o femeie, pe o trecere de pietoni în Galați | VIDEO

Nu este exclus ca omului să i se fi făcut rău. Era cunoscut cu probleme cardiace și, într-o sacoșă, anchetatorii au găsit medicamente pentru inimă.

Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt ISU Galați: „La locul evenimentului s-au deplasat un elicopter SMURD, o autospecială și o barcă”

Căutările au încetat după lăsarea întunericului, dar vor fi reluate în această dimineață. Sfârșitul tragic al bărbatului este considerat accident de muncă și este anchetat de Inspectoratul Teritorial pentru Muncă Tulcea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult