Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câți bani dau primăriile din țară pe concerte cu maneliști

Mai multe primării din țară cheltuiesc – direct sau prin instituții subordonate – mii de euro pentru a aduce maneliști cunoscuți care să le cânte cetățenilor la sărbători locale.  

Iată doar câteva exemple de administrații sărace și foarte sărace care dau banii pe spectacole cu manele, dar și cât costă să-i aduci pe scenă pe Jador, Jean de la Craiova sau Bogdan de la Ploiești pentru un recital de 45 de minute.

Valea Teilor este o comună din Tulcea cu aproape 1.500 de locuitori. Pe 17 mai, primăria condusă de Violeta Andrei (PNL) a atribuit direct un contract de 25.684 lei (circa 5.185 euro) către firma Caro Music & Events SRL.

Acesta va „pune la dispozitia clientului servicii artistice sustinute de următorul artist: Bogdan de la Ploiești cu stick, durata prestației artistice este de 45 min. În suma totală sunt incluse următoarele costuri: onorariul, transportul si taxele”.

Suma nu include cazare și masă pentru artist și staff, în cazul în care și-ar dori așa ceva.

Concertul manelistului urmează să aibă loc pe 20 august, de ziua comunei Valea Teilor.

Tot pentru acea ocazie, primăria condusă de Violeta Andrei a mai cumpărat – tot prin încredințare directă – încă două secțiuni de spectacol.

Mai exact, pentru 7.500 lei, va cânta Emilia Ghineascu, cunoscută în lumea artistică drept interpretă de muzică populară și de petrecere.

Citește mai multe pe spotmedia.ro. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult