Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât valorează ochiul unei tinere pentru magistrați. Ce daune trebuie să suporte individul care i-a aruncat petarda în față

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr din Satu Mare a fost condamnat la 10 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, după ce a aruncat o petardă într-o fată, care a fost grav rănită la un ochi. Bărbatul trebuie să-i plătească victimei și 20.000 de euro, daune morale.

Decizia magistraților a venit după trei ani de la acest incident nefericit.

În noaptea de Anul Nou, tânăra de 31 de ani și iubitul ei au mers în oraș s[ vadă focul de artificii. Atunci, dintr-un grup, un individ a aprins o petardă și ar fi aruncat-o direct spre fața fetei. Aceasta a fost grav rănită la un ochi, a avut nevoie de 70 zile îngrijiri medicale și s-a ales cu o orbire parțială.

Recent, cel care a aruncat petarda, un bărbat de 39 de ani, a fost condamnat la 10 luni închisoare, cu amânare. Acesta trebuie să plătească 20.000 de euro daune morale, dar și peste 5.000 de lei daune materiale. Avocatul acestuia a transmis că a atacat sentinţa și că speră să i se mai reducă din daune, deşi clientul lui lucrează și are un venit stabil.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult