Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât de mult băuse şoferul din Galaţi care a lovit 5 copii. După accident, a vrut să-i bată pe părinţi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şoferul din judeţul Galaţi care a intrat în plin cu maşina într-un grup de copii care se jucau, în localitatea Roșcani, avea mult alcool în organism.

Probele biologice au arătat că bărbatul avea 1,9 la mie concentraţie de alcool în sânge. Victimele sale sunt 5 băieţi, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani. Unul dintre ei a fost transportat cu elicopterul SMURD la Galaţi şi operat de urgenţă.

Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Magistraţii Judecătoriei Târgu Bujor au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul său. Se pare că nici maşina lui nu era în regulă: nu mai avea Inspecţia Tehnică Periodică de la începutul acestei luni.

Toată suflarea din Roșcani era adunată în centrul localităţii, la petrecerea de Sfânta Maria când avut loc incidentul. Se pare că organizatorii evenimentului încheiat tragic nu ar fi solicitat prezenta poliţiştilor şi astfel nimeni nu i-a păzit pe participanţi.

Şoferul a pornit în viteză şi, după o manevră bruscă, n-a mai reuşit să stăpânească vehiculul. Maşina a pus la pământ un gard al parcului, apoi a intrat în grupul de copii. S-a oprit abia după ce a ieşit pe partea cealaltă, în alte două autoturisme care erau parcate.

Citește și
accident craiova
La 16 ani a condus băut prin Craiova şi s-a răsturnat cu maşina. Prietena lui a murit

După ce s-a auzit bubuitura, toţi părinţii au sărit, îngroziţi. Martorii povestesc că, în loc să încerce să îi ajute pe răniţi, şoferul ar fi sărit la bătaie. Unul dintre cei agresaţi este tatăl a doi dintre copiii loviţi.

În faţa poliţiştilor, şoferul a susţinut că i s-ar fi blocat direcţia.

Toate cele cinci victime au fost aduse la Spitalul de Copii Sf. Ioan Galaţi, una dintre ele cu elicopterul SMURD, starea lor de sănătate fiind echilibrată.

Potrivit medicilor, cel mai grav rănit este un copil de 12 ani, care are traumatism abdominal şi traumatism cranian, dar şi o fractură multiplă de bazin. Alţi doi copii au traumatisme craniene, iar alţi doi, plăgi multiple, prin tăiere.

"Toţi copiii au starea de sănătate echilibrată şi sunt cooperanţi", susţin surse medicale de la Spitalul Sf. Ioan Galaţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult