Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât costă în luna august o noapte de cazare pe litoralul românesc. Prețurile au crescut în vârf de sezon

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe litoral este cod galben de caniculă și disconfort termic. Meteorologii spun că vom avea temperaturi de peste 30 de grade Celsius.    

Apa mării începe să se încălzească ușor, după ce săptămâna trecută s-a răcit extrem de mult din cauza furturilor de pe mare.

Suntem la începutul unui weekend care se anunță aglomerat în câteva dintre stațiunile de la malul mării. Turiștii au ales să vină în Mamaia, în cele două Eforii, dar și în Costinești.

Abia mai puteți găsi locuri de cazare la hotelurile de 2 și 3 stele. Camere libere sunt doar la unitătile de cazare de 4 și 5 stele care au facilitați mai multe.

Înainte de a pleca spre litoral trebuie să știți că odată ce ați ajuns în Constanța drumul spre sudul litoralului începe să se aglomereze. Se merge bară la bară spre Eforie. Sunt turiști care povestesc că au parcurs acest drum de maxim 5 kilometri într-o oră și jumătate.

Stațiunea Costinești este extrem de aglomerată, așa că de preferat ar fi să lăsați mașina în parcarea hotelului și să mergeți pe jos. Suntem în plin sezon estival, așa că și tarifele sunt destul de mari. După 15 august prețutile vor scădea cu cel puțin 25 de procente.

Acum o cameră dublă la un hotel de 3 stele se închiriază cu 500 lei pe noapte, iar la 4 stele prețurile depășesc 800 lei pe noapte.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult