Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câștigătorul premiului de 2,78 milioane de euro la 6/49 și-a ridicat banii. Mesajul către ceilalți jucători

Jucătorul care a câștigat peste 2,78 milioane de euro la Loto 6/49 și-a ridicat premiul. Norocosul este din Calafat și joacă constant de mai bine de 20 de ani.

Câştigătorul premiului de peste 2,78 de milioane de euro de la tragerea Loto 6/49 de duminică şi-a ridicat câştigul. Bărbatul, care are aproximativ 60 de ani şi este din Calafat, a afirmat că joacă în mod constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani și a refuzat să-și facă publică identitatea, transmite news.ro.

Loteria Română a arătat într-un comunicat că marți s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 13.829.095,20 de lei (peste 2,78 milioane de euro), obţinut la tragerea suplimentară Loto 6/49 din 17 septembrie.

Câştigătorul este din Calafat, are în jur de 60 de ani şi a spus că joacă în mod constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani.

El a afirmat că întotdeauna joacă o singură variantă simplă şi aceleaşi numere, unele având semnificaţie personală. Acesta este cel mai mare câştig al său de până acum.

Citește și
bilet loto
Rezultate Loto, duminică, 17 septembrie 2023. Șanse duble de câștig la tragerile speciale Loto Aniversare

„Aveţi încredere, jucaţi ca să câştigaţi. Dacă nu joci, nu câştigi", le-a transmis el celorlalţi jucători.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult