Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câștigător misterios la loto, căutat după ce și-a uitat biletele într-un cărucior de supermarket

Un misterios câștigător la loto care și-a uitat biletul câștigător într-un cărucior de supermarket este căutat în Marea Britanie, după ce bărbatul care a descoperit biletele a lansat un apel pentru găsirea jucătorului.

Mai multe bilete la loto au fost descoperite de un bărbat, care făcea cumpărăturile alături de soția lui, într-un magazin din Cambridge. Biletele erau pe numele de Barry Levett, iar unul dintre ele s-a dovedit câștigător, arată publicația „The Sun”.

Găsitorul biletelor, Richard Haslop, a lansat un apel pe rețelele de socializare, pentru ca jucătorul neatent să fie găsit. Bărbatul a avertizat însă că are nevoie de niște dovezi solide pentru a confirma titularul biletului, încercând astfel să evite escrocii, arată sursa citată.

„Știe cineva un Barry Levett?

„Motivul pentru care întreb este că soția mea a găsit o serie de bilete de loterie (care includeau și unul câștigător completat către Barry, și de aceea îl căutăm) în căruciorul de la Tesco, și vrem să-l găsim O descriere a modului în care erau lăsate biletele este necesară pentru confirmarea acestuia.

Citește și
Loto
Cine este câștigătorul premiului de 2,9 mil. euro de la Loto 6/49. FOTO cu biletul câștigător

"Mulțumesc" a scris găsitorul biletelor.

Întâmplarea a fost distribuită masiv, dar Richard nu a dat detalii despre valoarea câștigului jucătorului misterios sau în ce magazin anume au fost găsite biletele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult