Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cascadoriile făcute de câțiva hoți români, pentru a goli un TIR aflat în mers. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Hoții sunt din ce în ce mai îndrăzneți, iar uneori apelează la metode care frizează inconștiența. Șapte bărbați sunt acuzați că au furat mai multe bunuri din TIR-uri aflate în mers.

Dar nu oricum. Unul dintre ei a fost filmat atunci când se apropia, a urcat pe capota unei mașini în plină viteză de spatele camionului vizat.

Prejudiciul se ridică la 50000 de euro, iar suspecții au fost aduşi luni noapte la sediul Poliţiei Ilfov pentru audieri.

Imaginile surprinse de camera video montată pe autocamion arată cum la aproape 100 km pe oră, fără să se gândească la pericol, unul dintre suspecţi iese pe capota autoturismului şi se apropie de TIR. Scopul era unul singur: să fure, spun anchetatorii, bunurile aflate înăuntru. Luni noapte au şi reuşit să ia zeci de laptopuri şi electrocasnice. Însă poliţiştii erau pe urmele lor.

Totul s-a petrecut în jurul orei 22, între orașele Râmnicu Sărat și Focșani, după ce şapte indivizi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, au urmărit un camion care plecase din Bucureşti şi se îndrepta către Chişinău. Două autoturisme şi o dubiţă au participat la jaf, fiecare cu un rol bine stabilit dinainte. Unul dintre ele se poziţiona în faţa camionului ca să îi faciliteze celui din spate furtul.

Citește și
politist SUA
Fotografia unei femei, făcută în arest, a ajuns virală. Polițiștii nu au mai văzut așa ceva

Suspecţii au reuşit să sustragă mai multe laptopuri şi produse electrocasnice în valoare de 50000 de euro, pe care apoi le depozitau în maşinile proprii.

Hoţii cascadori au ajuns în custodia poliţiştilor de la Ilfov care îi monitorizau din august. Mai multe firme au reclamat că le-a dispărut marfa în timpul transportului.

"Persoanele în cauză au fost prinse la scurt timp după săvârşirea faptei pe centura municipiului Buzău de poliţiştii serviciului de investigații criminale Ilfov cu sprijinul poliţiştilor din Buzău”, a transmis Ciprian Romanescu, IPJ Ilfov.

Pentru faptele lor riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unul până la cinci ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult