Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cărți gratis pentru alegătorii din Iași. Inițiativa inedită a dus la cozi de zeci de persoane

O rețea de librării a oferit cărți gratis alegătorilor care au votat în Iași. Cetățenii care și-au exercitat dreptul de vot au primit câte o carte sau o revistă din partea librăriei Cărturești, formând cozi serioase.

Rețeaua de librării a lansat o campanie prin care acorda câte o carte sau o revistă celor care se prezentau la vot, iar inițiativa a fost apreciată de localnici.

„Campania este valabilă doar în ziua votului și este în limita stocului disponibil. Noi am văzut că s-a viralizat foarte tare campania noastră, deși am lăsat-o într-o singură postare pe social media" a declarat Corina Giurgia, PR Regional al Cărturești, citată de Ziarul de Iași.

„Nu vrem să ne facem noi imagine pe baza acestei campanii, ci pur și simplu să încurajăm lumea să meargă la vot, pentru că este foarte important" a adăugat ea.

Oferta a fost valabilă la cele două librării Cărturești din Iași. Începând de dimineață, zeci de ieșeni au luat cu asalt spațiile celor două librării pentru a profita de campania special gândită.

Citește și
alegeri
Un bărbat de 72 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a plecat cu ștampila de vot acasă

Reprezentanții Cărturești au ținut să avertizeze că „atunci când se termină stocul cărților puse la dispoziție, se încheie și campania lansată de Cărturești, indiferent de ora închiderii librăriilor și în limita stocului disponibil".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult