Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Carambol cu trei mașini pe A1 Bucureşti-Ploieşti. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spitale din Capitală

Un accident rurier s-a produs miercuri seară pe A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Piteşti, în zona localităţii Bolintin Deal, judeţul Giurgiu. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spitale din Capitală.

UPDATE:

Trei bărbaţi cu vârste de 22, 31 şi 36 de ani au fost preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spitale din Capitală, în urma unui accident produs miercuri seară pe A1, Bucureşti-Piteşti. „ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, pe sensul de mers spre Piteşti, în zona localităţii Bolintin Vale, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi ISU Bucureşti-Ilfov, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o unitate de terapie intensivă mobilă, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Trei bărbaţi, cu vârste de 22, 31, respectiv 36 de ani, au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spitale din Capitală”, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri de ISU Giurgiu, potrivit Agerpres. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări. 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

În accident au fost implicate trei maşini.

Citește și
accident salvare 112
O fetiță de șase ani și o femeie au fost rănite într-un accident rutier, în Sibiu. Cele două au fost transportate la spital

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 32, pe sensul către Pitești, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea unei persoane, ce urmează să primească îngrijiri medicale”, a precizat Centrul Infotrafic din IGPR.

Traficul rutier este oprit pe banda nr. 2, circulându-se pe banda de urgenţă şi pe prima bandă.

Este estimată reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult