Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Carambol cu 6 autovehicule pe A1. Trei adulți și un bebeluș au ajuns la spital. Planul Roșu de Intervenție, activat | FOTO

Un accident rutier în care au fost implicate 6 autovehicule a avut loc, vineri, pe A1, la ieșirea spre localitatea Cisnădie, județul Sibiu. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

UPDATE: 

Toți cei 7 adulți și sugarul, care au fost implicați în accident, au fost evaluați de echipajele medicale. Din fericire, toate persoane sunt conștiente, 4 adulți refuză transportul la spital, vor merge la spital 3 adulți și sugarul de 6 luni.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

„La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU Sibiu, sublocotenent Ștefan Andreea.

„ISU Sibiu intervine de urgenţă la un accident rutier pe A1 la ieşirea spre localitatea Cisnădie. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere. De asemenea intervin şi trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic”, a transmis, vineri, ISU Sibiu.

Din primele informaţii, în accident sunt implicate 6 autovehicule, 8 persoane adulte, toate conştiente şi un sugar de 6 luni.

Citește și
masina rasturnata pitesti
Accident grav în Pitești. O șoferiță a intrat pe sensul opus și s-a izbit de o altă mașină care s-a răsturnat

„Două persoane sunt încarcerate, conştiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor”, a transmis ISU Sibiu.

Instituţia a precizat că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie începând cu ora 17:50.

IPJ Sibiu a transmis că în zona accidentului traficul se desfăşoară îngreunat pe banda 2. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult