Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Capul rețelei de traficanţi de ţigări din vestul ţării s-a predat în București

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul considerat a fi capul celei mai mari reţele de traficanţi de ţigări din vestul ţării s-a predat vineri în capitală.

Locuinţa lui a fost percheziţionată în urmă cu zece zile, în timpul unei acţiuni de amploare la Arad, coordonată de şeful IGPR. Suspectul, Cosmin Mladin nu a fost găsit atunci la domiciliu.

Cosmin Mladin a fost reţinut împreună cu un complice, în apropierea Tribunalului Bucureşti. Acolo se judecă arestarea preventivă a 11 persoane toate ridicate în timpul acţiunii de acum o săptămână şi jumătate.

Cei doi au venit şi ei în sala de judecată, să îşi susţină cauza. Cât timp instanţa a rămas în pronunţare au ieşit afară şi atunci au fost reţinuţi. Reţeaua funcţiona de patru ani în vestul ţării şi avea legături şi în străinătate.

S-au făcut peste 150 de percheziţii, cu poliţişti din 11 judeţe. Iar la verificări au fost aduse drone şi un elicopter. Au fost ridicate mai multe ţigări, dar şi un autoturism de lux, despre care se presupune că este a lui Mladin. Doar în Marea Britanie, reţeaua ar fi cauzat un prejudiciu de zece milioane de lire sterline.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult