Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Captură uriașă de heroină și cocaină, de 880.000 de euro, în Teleorman. Bărbatul din spatele afacerii a mai fost reținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Captură uriașă de cocaină și heroină. Ofițerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au confiscat drogurile înainte ca ele să ajungă pe piața neagră din București.

„Afacerea”, care valora 880.000 de euro, fusese pusă la cale de un albanez pe care agenții antidrog l-au mai reținut la începutul anului, însă judecătorii l-au eliberat.

Drogurile de mare risc provenite cel mai probabil din Albania au fost descoperite în Teleorman, în urma unei operațiuni spectaculoase, în mașina condusă de o femeie din Muntenegru. Pachetele în care se aflau peste patru kilograme de cocaină și aproape 10 de heroină erau ascunse în bordul mașinii. Pe piața neagră valorează 880.000 de euro.

Ofițer BCCO: „Drogurile urmau să fie preluate în scopul comercializării de către un cetățean român care s-ar fi deplasat cu un scuter și ar fi realizat escortarea autotirismului. Astfel, la data de 28 octombrie, bănuiții au fost prinși în flagrant delict”.

În plasa investigatorilor de la Antidrog a căzut și liderul rețelei de traficanți, un cetățean albanez pe care DIICOT-ul l-a trimis în judecată pentru acuzații similare în luna ianuarie.

Citește și
matthew perry
Cine a fost actorul Matthew Perry. S-a luptat cu dependența de droguri și alcool

Albanezul acuzat deja de traficul a zeci de kilograme de cocaină și heroină a mai fost arestat preventiv anul trecut în mai, apoi a fost plasat în arest la domiciliu și în final, sub control judiciar. Așa că s-a reapucat de trafic internațional de droguri. Dar a fost prins din nou și s-a întors după gratii. La fel și membrii rețelei sale - cărăușa din Muntenegru și dealerul român, care au fost arestați preventiv printr-o decizie a Tribunalului București.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult