Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Captură de 3 milioane de lei în Caraş-Severin. Ce au descoperit polițiștii în urma unor percheziţii | FOTO

Aproape 10 kilograme de bijuterii, peste 700 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum şi 180 de parfumuri au fost ridicate de poliţiştii din Caraş-Severin, în urma a două percheziţii domiciliare efectuate, luni, în Oţelu Roşu.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Caraş-Severin. sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. Conform sursei citate, din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi achiziţionat bijuterii din metal galben şi alb, parfumuri, articole de îmbrăcăminte şi ţigarete netimbrate, cu scopul de a le comercializa ulterior către diverse persoane fizice, fără a achita taxe şi impozite către bugetul de stat.

„În urma activităţilor, au fost ridicate 6,5 kilograme de bijuterii din metal galben, 3,4 kilograme de bijuterii din metal alb, peste 700 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi 181 de parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, articole susceptibile a fi contrafăcute, aproape 5.800 de euro şi 4.400 de ţigarete fără timbru fiscal", precizează comunicatul IPJ Caraş-Severin. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 3 milioane de lei. Două persoane au fost conduse la audieri, în cursul zilei de luni. Activităţile au beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult