Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Capitala a atras turiști străini de Sărbători. Unii au ajuns la noi după ce au văzut pe Facebook târgurile de Crăciun

Your browser doesn't support HTML5 video.

În mod, poate, neașteptat, în acest an, Bucureștiul a atras mulți turiști străini în perioada Sărbătorilor de iarnă. Centrul Vechi și Târgul de Crăciun au fost, luni, animate de sute de turiști.

Unii au ajuns la noi după ce au văzut imagini târgurile de Crăciun pe Facebook. Alții sunt în trecere și vor să ajungă la munte, unde speră să se bucure de un Crăciun alb.

Câțiva tineri sunt din Cipru și petrec pentru prima dată Crăciunul în altă țară. Au ales Bucureștiul pentru că sperau să vadă zapadă, dar au fost surprinși să găsească vreme de primăvară și de mâncare gustoasă.

Turiști din Cipru: „Am mâncat atât de mult, încât nu ne-am mai putut mișca și ne-am distrat super mult aici. E ultima noastră zi aici și încercăm să profităm, să nu ratăm ceva. Da, mi-a adus dragostea vieții, deci da, a fost bun cu mine”.

Alți turiști din Grecia au venit pentru zăpadă, așa că vor merge la Brașov în zilele următoare.

Citește și
masa ambasada britanica
Masă de Crăciun cu mâncăruri tradiționale românești, la Ambasada Britanică din București. Au dat noroc cu chiftele VIDEO

Turiști din Grecia: „Ni s-a spus că este un oraș minunat, mai ales de Sărbători, datorită vremii. Am ajuns aici ieri și o să mergem la Brașov, să vedem și cum se numește... Castelui lui Dracula... Da, da”.

Turiști din Grecia: „Suntem din Grecia, din Atena. Suntem un grup de 57 de persoane. Acum mergem să mâncam ceva tradițional, am ajuns aseară și avem 3 zile. Crăciun fericit și An Nou Fericit!”.

Turiști din Italia: „E prima dată când suntem aici, dar ne vom întoarce. Astăzi e ultima zi, acum mergem spre aeroport”.

Și doi soți din Germania au venit la București după ce au văzut Târgul de Crăciun pe Facebook.

Cuplu: „I-am spus soției mele 'Trebuie să ajungem acolo'. E foarte frumos, toată lumea e fericită și a fost minunat să petrecem Crăciunul cu voi. Am încercat de toate, uite ce grași suntem. Avem și noi cârnații noștri. Da, i-am încercat, foarte buni”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult