Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cântăreața fotomodel angajată să monitorizeze spitalele regionale. Nelu Tătaru a cerut anchetă

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a solicitat o anchetă internă după ce presa a relatat că o cântăreață fotomodel de 24 de ani a fost angajată de minister să monitorizeze spitalele regionale, potrivit Newsweek.

Codruța Elena Filip a fost angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din Ministerul Sănătății, în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33, a scris sursa citată.

De asemenea, tânăra a menționat pe contul ei de Facebook  - pe care ulterior l-a blocat - că este angajată la Ministerul Sănătății, iar iubitul acesteia a publicat o poză cu legitimația de serviciu a ei.

Ea s-ar fi angajat în minister profitând de Ordinul semnat de Nelu Tătaru în luna mai, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României”.

În urma informațiilor publicate de Newsweek, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Oana Grigore, a transmis că „nu există niciun angajat în cadrul instituției cu numele precizat în articol”. Ministrul Sănătății a cerut însă o anchetă internă.

Ce exeriență are cântâreața Codruța Filip?

 

Presa mondenă a relatat în primăvara acestui an că tânăra Codruța Filip s-a născut în localitatea Tătăruși, dar locuiește în Iași. După absolvirea liceului Pedagogic „Vasile Lupu” și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Apoi a urmat cursurile unui master în Drept European.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult