Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Camera Deputaților a ratificat Protocoalele de aderare a Finlandei și Suediei la NATO. Cine sunt cei trei care s-au abținut

Camera Deputaţilor, întrunită miercuri în sesiune extraordinară, a adoptat proiectul de lege privind ratificarea Protocoalelor de aderare a Republicii Finlanda şi a Regatului Suediei la Tratatul Atlanticului de Nord.

S-au înregistrat 227 de voturi „pentru” şi trei abţineri.

Giugea Niculae - neafiliat, Tobă Francis - neafiliat și Coarnă Dumitru - neafiliat, cei trei deputați care s-au abținut în ceea ce privește proiectul de ratificare a aderării Suediei și Finlandei la NATO.

Proiectul de lege ratifică Protocolul de aderare a Republicii Finlanda şi Protocolul de aderare a Regatului Suediei la Tratatul Atlanticului de Nord, reprezentând o etapă procedurală în parcursul acestor ţări spre calitatea de membre cu drepturi depline ale NATO.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a celor două protocoale, după ce miercurea trecută Guvernul a aprobat proiectul de lege în acest sens.

Citește și
protest sosea
Protest spontan pe drumul care duce spre baza militară NATO de la Cincu. Oamenii sunt nemulțumiți de starea șoselei

Protocoalele de aderare la NATO a Finlandei şi Suediei au fost semnate pe 5 iulie la Bruxelles.  

Citește și: Zeci de hectare de vegetație au luat foc lângă Atena. Pompierii români intervin pentru stingerea incendiului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult