Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadoul pe care îl primește Camilla după moartea Reginei. Valorează milioane de lire sterline

Majestatea Sa, care a murit la vârsta de 96 de ani joia trecută, a fost cel mai mare fan și cel mai înflăcărat susținător al curselor de cai. Minunatele animale pe care le avea în posesie vor ajunge în grija Camillei, actuala regină consort.

Herghelia regală a câştigat peste 330.000 de lire sterline în acest sezon și valorează milioane, fiind vorba numai de cai pur sânge, informează The Sun.

The Times relatează că John Warren, managerul de curse al Reginei, o vede pe Camilla drept „prima opțiune” pentru toate lucrurile legate de curse.

Warren a declarat anul trecut că nora Reginei, Camilla este „absolut îndrăgostită de curse”.

Camilla - care l-a susținut pe noul monarh în timpul discursului său istoric adresat parlamentarilor luni dimineață - urmează să preia funcția regală pentru acest sport și să-și asume supravegherea grajdului de cai al Reginei.

Regele Charles va moșteni oficial herghelia Sandringham și proprietatea hipodromului Ascot.

Citește și
Regele Charles al III-lea
Regele Charles al III-lea, prima vizită ca monarh pe teritoriul Marii Britanii

Charles și Camilla nu sunt străini de acest sport.

Aceștia concurau sub numele vechilor lor titluri, Prinț de Wales și Ducesă de Cornwall, având culorile roșu și albastru, dar succesul lor a pălit în comparație cu cel al regretatei Regine.

Caii lui Charles și ai Camillei au câștigat un total de 37.666 de lire sterline în ultimele cinci sezoane, în timp ce ai Reginei au strâns 2,2 milioane de lire sterline. Ultimul dintre caii care au participat la o cursă a fost Improvise, la Epsom, joia trecută.

Calul a terminat pe locul al doilea, fiind învins de Kosciuszko cu 9-1 într-o cursă, cu două ore înainte ca moartea Reginei să fie anunțată.

Caii Reginei vor continua să alerge sub celebrele culori violet, auriu și roșu - deși de acum rămâne neclar când va participa un cal din herghelia Majestății Sale la o cursă.

„Planul a fost întotdeauna ca Charles și Camilla să preia moștenirea. Camilla, evident, adoră caii și este foarte pasionată de curse. Cred că există un plan destul de clar, având în vedere pasiunea și dragostea Reginei pentru caii de curse”, a declarat o sursă pentru presa britanică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult